“Puhastumisest” Reformierakonnas

Järgnevad kommentaarid on võetud 24.05.2012 Delfi artikli: Kas kogu annetusskandaal on tekitatud uue erakonna loomiseks” kommentaariumist:

 

milline tohutu eeltöö

24.05.2012 18:35

Juba palju aastaid pesevad hoolsad parteibroilerid raha vaid selleks, et keegi saaks uut erakonda asutada

 

uus install või restore system

24.05.2012 18:46

Kui uues on vanad näod siis jäägu parem tulematta.

 

uus install või restore system

24.05.2012 18:46

Kui uues on vanad näod siis jäägu parem tulematta.

 

piilu

24.05.2012 18:49

no siis tulgu neid parteisid kohe rohkem.saaks vanadest õhu puhtamaks.vaadake neid 20 aastat riigikogus istujaid – seadustetegijad pidid olema. muutmise muutmise muutmise seadus või siis kobarseadus . enam ei taha uudiseidki vaadata- süüdimatu valetamine -piinlik vaadata,kuulata. aga rääkijatel külm kõht ja häbitunde puudumine

 

metsaline

24.05.2012 18:54

No aga kui lootust ei ole, siis kehtib minu esialgne variant – hääletada jalgadega… Jõle bull küll, kui valimistele ei tule 50 % hääleõiguslikke hääletama… Sinna tüürib… Kuid… Siis teevad itimehed e-hääletuse ära ja… Ülla-ülla… Närilised saavad jälle valitsema ja Vunts tuleb Euroliidust presidendiks… Ansip läheb vahetuskaubana asemele…

 

wellop

24.05.2012 19:00

res publika loodi ka ameerikast toodud rahaga küsige Juhan Partsi käest kes tõid?

 

metsaline

24.05.2012 19:05

Siin päästab 1 asi – keelata e-hääletamine ja valimisjaoskondadesse igasse vaatlejad… Kokkuarvamise juure ka… Eee… Looda sa… Me ju e-riik ja blä-blä…

 

Vanataat

24.05.2012 19:19

See geniaalsena näiv operatsioon kestab jub hulga aega mille sihiks püüd tõestada et kõik olemasolevad erakonnad,eriti võimuerakonnad,koosnevad eranditult korrumpeerunud rumalatest,oma rahvast mittehoolivatest,endile mammonat kokkuvarastavatest poliitikutest.Milleks seda tehakse?Et meie ärahullutatud lihtsameelsed võtaksime hurraahüüetega vastu uue messiase kes lubab olla senistele poliitikutele täielikuks vastandiks ning on nõus koos oma kaaslastega meid päästma meid valitsema hakates.
Kutsugem mõistused koju ja püüdkem see messias suurest mula hulgast üles leida,oma kahtlused on mul olemas.

 

Ei taha uut erakonda

24.05.2012 20:09

milline tohutu eeltöökirjutas:

Juba palju aastaid pesevad hoolsad parteibroilerid raha vaid selleks, et keegi saaks uut erakonda asutada.

2 vastust

Ma tahan et praegused riigikogu erakonnad võtaks vastutuse ja tunnistaks oma tehtud vigu

(Kõik erakonnad on rahaküsimustes ühes paadis, leidis Taal. Tal oli tuua ka konkreetne näide raha eest ostetud seadusest, milleks on praegune taastuvenergeetika tasude süsteemi kehtestamine. “Mis te arvate, et need käisid niisama? Selle eest, et see vastu võeti, said kõik erakonnad annetuse,” kinnitas Taal)

Ma olen seda sama maksu maksnud päris korraliku summa ja see maks kasvas veel omakorda sel aastal (mis tähendab, et tulevikus tuleb veel rohkem maksta)

Ja nüüd ei tohi enam vihane ka olla.Kas me elame ENSV?

Vaadates tänast majandusliku olukorda, kus väga paljudel on suhteliselt rasked ajad
V.a. EESTI ENERGIAL

Meil vahepeal väidetavalt võideldi kõvasti monopolidega?
Kas selline ongi võitlus: võtame annetuse ja anname seaduse?

 

Postitas: EIP teabetoimkond

25.05.2012

1,226 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81