Venemaa tuleb tagasi

Rahvusriike kustutatakse mitte tankidega, vaid majanduse “integreerimisega”. Alustatakse väiksematest. Eesti puhul majandusagressioon Soomest ja Venemaalt, varsti ka Saksamaalt. Lugege lisatud artiklit:

“Putin: integratsioon endise Nõukogude Liidu riikidega on võtmeülesanne

www.DELFI.ee ,11. aprill 2012 15:11

Venemaa peaminister ja tulevane president Vladimir Putin nimetas integratsioonilist ülesehitustööd endise Nõukogude Liidu territooriumil Venemaa välispoliitika ja majanduse võtmeülesandeks.

„Ma leian, et integratsiooni süvendamine endise Nõukogude Liidu ruumis on nii Venemaa majanduse kui välispoliitika võtmetähtsusega ülesanne. Võtmetähtsusega. Midagi tähtsamat meie jaoks pole. Sellest sõltub meie tulevik,“ ütles Putin, vastates riigiduuma liikmete küsimustele, vahendab RIA Novosti.

Venemaa peab suurendama oma ligitõmbavust naabrite silmis, muutuma Putini sõnul magnetiks, kellega tahetakse ühineda.

„Kui näiteks mõned endised Nõukogude Liidu vabariigid, kes ei ole veel võtnud vastu otsust osalemise kohta sügavates integratsiooniprotsessides, ikkagi mõtlevad järele, et see on kasulik, et keegi nendes riikides ei viitaks siis sellele, et: „Kuhu me seal ühineme? Neil pole riigi sees võrdsust,““ selgitas Putin.

„Ma arvan, et need integratsioonilise iseloomuga protsessid, mis on käima lükatud ja annavad reaalset tulemust, mitte ainult ei peaks olema meie prioriteet, vaid nad ka saavad meie prioriteediks,“ ütles Putin.”

Eip teabetoimkond

1,183 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>