Kahetsusväärne viga Infopartisanilt

Konservatiivse ajaveebi Infopartisan 29.03.2012 juhtkirjast  “EKRE – populismiga kaugele ei jõua” on võetud järgmine katke: “Siinkohal soovitan kõigil, aga eriti nendel, kes nimetavad ennast ise rahvuslasteks ja/või konservatiivideks, lugeda Eesti Vabariigi hetkel kehtivat põhiseadust, mis on kiidetud heaks rahvahääletusel ning mille § 106 ütleb: “Rahvahääletusele ei saa panna eelarve, maksude, riigi rahaliste kohustuste, välislepingute ratifitseerimise ja denonsseerimise, erakorralise seisukorra kehtestamise ja lõpetamise ning riigikaitse küsimusi.”

Kahjuks on aga asjalood nii, et Eestis kehtivat põhiseadust ei ole, sest Euroopa õigus on ülimuslik Eesti territooriumil ja sellega muudab kehtetuks 1992 aastal vastuvõetud põhiseaduse. Kehtetuks muutis EV Põhiseaduse juba 1993. aastal vastuvõetud Eesti Panga seadus, mis samuti on ülimuslik EV Põhiseaduse suhtes.

EIP teabetoimkond

867 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81