Nii Eesti üles ostetaksegi

E24, 01.03.2012 08:59

Trigon Agri teatas täna hommikul börsile, et sõlmis eellepingu tootmiskvoodilt Eesti suurima piimatootja Väätsa Agro ostmiseks.

Trigon Agri tütarfirma Trigon Dairy Farmingu ostab 97,8676 protsenti Väätsa Agro aktsiatest ACC Conquistador Holdingsilt.

Ühtlasi ostetakse Hanseatic Capital Estonialt, Swedbankilt ja Swedbank Liisingult Väätsa Agro vastu tekkinud nõuded.

Väätsa Agro toodab aastas 13,9 miljonit liitrit piima ning haldab rpaegu 4160 hektarit maad, millest 1718 hektarit omab ise. Farmil on 3386 looma, millest 1685 on piimalehmad.

http://majandus24.postimees.ee/756414/trigon-agri-ostab-vaatsa-agro

Kommentaariumist:

01.03.2012 09:52

ABORIGEENIDE MAAD GLOBAALSELE :

ABORIGEENIDE MAAD, METSAD JA PÕLISKODUD LIIGUVAD LÕPUKS LÄBI KÕIKVÕMALIKE KOHALIKE ÄRASTAJATE-MARODÖÖRIDE GLOBAALSELE BÖRSILE! ABORIGEENID PÕGENEVAD OMA PÕLISTELT ASUALADELT JA RIIGIST, nende naised pole röövkapitalistlike suhete stressist tingituna võimelised enam sünnitama. Dollarikommaritest ja euroisamaalastest valitsejad on võtnud üle rahatotalitaristliku ühiskatla rahvusteta multikulti biomassirahva ideoloogia, mille järgi rahvused vana ühise päritolu määratluse(ühine päritolu, keel, ajalugu, territ., psühhol. laad jne.) järgi on rahvavaenlased nr.1. ja võrdsustatud natsismiga, mis kuulub hävitamisele. Rahatotalitaristlik EU ühiskatel tunnistab rahvust ainult kodakondsuse järgi (rahvus =kodakondsus)! Kes nii ei mõtle ja sellega ei nõustu on fashist ja nats, kelle koht on väljaspool EU impeeriumi ühiskonda!

Postitas: EIP teabetoimkond

1,216 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81