11. veebruaril KÕIK MIITINGULE ülemaailmse internetitsensuuri vastu

11. veebruaril toimuvad Tallinnas Vabaduse väljakul ja Tartus Raekoja platsil kell 13.00 ACTA-vastased meeleavaldused. Kuna ACTA tähendab sisuliselt ülemaailmse internetitsensuuri kehtestamist suurkorporatsioonide huvides, siis kõik EIP liikmed ja toetajad – võtke tingimata osa meeleavaldustest.

EIP juhatus

1,165 total views, 6 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81