Kas ütles õigesti?

27.01.2012 Delfi artikli: “Reformierakond on jõukamate ja haritumate valijate toetuses esikohal” kommentaariumis on üks huvitav ütlemine:

näksiv trall

28.01.2012 08:49

to : vanapagan
28.01.2012 03:25

Sinu loetelus ei ole ka minu jaoks mitte ühtegi parteid millele oma hääl anda. Seepärast saab minu hääle EIP.

Eesti Iseseisvuspartei = väike, vastikuna tunduvat tõtt otse väljaütlev partei. Neil on ka oma küllaltki arvestatav majandusprogramm. Puudu jääb nende puhul “kõrgesti haritud” rahvale meeldivast poliitilisest rafineeritusest (st. imala näoga oma valijatele silma valetamisest). Praegu teeb EIP katseid teistest parteidest ühiste vaadetega inimeste endale meelitamiseks. Ja edu talle sest tundub olevat ainus kes on “poliitprostitutsiooni” suutnud miinimumtasemel hoida.
EIP-i puhul peab ütlema et nende ühiskonnaarengu prognoosid on kõik kõhedusttekitavalt ja kronoloogiliselt täppi läinud või täppi minemas.

———————————

Postitas: EIP teabetoimkond

1,630 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>