Pärnu osakond süütas küünlad

EIP Pärnu osakonna ürituselt

Pärnu osakonna esindus süütas 30. detsembril küünlad krooni surma aastapäeva puhul. Eesti kroon jõudis meid hästi teenida kokku 18 aastat, 6 kuud ja 11 päeva.

Küünlad sai süüdatud ka Pärnu Vabadussõja ausamba jalamil tähistamaks, et 1920. aasta 3. jaanuaril kell 10.30 hakkas kehtima Eesti ja Nõukogude Venemaa vaheline vaherahu, mis jäi märgistama Eesti täielikku võitu Vabadussõjas (alumine foto).

Postitas: EIP teabetoimkond

30.12.2011

1,821 total views, 3 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81