Vello Leito: Google Eesti on kurjategija, teabekurjategija. Mene, Mene, Tekel, u-Pharsin

Google Eesti (GE) jälgib tähelepanelikult EIP kodulehkülge ja minu artikleid. 14.12. 2011 ülesriputatud artiklile: „Tsensuur Google Eesti’s on jahmatamapanev“ tuli vastus märgusõna ‘Vello Leito’ all kiiresti. Sealjuures firma kulunud stambi järgi: artikli „Mis ootab Eestit ees?“ IX osa on lihtsalt pandud märksõnas esilehele ja kõik! Eriti jõupoliitiline tsensuur, tegelikust süüdistuspaketist täielik möödakõndimine. Märksõna paraadmassiivis mingeid sisulisi muudatusi tehtud pole, IX osa puudumine oli süüdidtuspaketis vaid detail.

Siinkohal saan seepärast juba lõplikult paika panna, et Google Eesti on kurjategija, teabekurjategija. GE kasutab minu nime ja viib kirjetesse minu meediatoodangust vaid osa ja valikuliselt grupeeritult nii, et minu poliitiline profiil saab sihiteadlikult kahjustatud. See pole lihtsalt poliitiline tsensuur, see on isikuvastane kuritegelik tsensuur. Kuni Google Eesti pole minu publitsistlikku loomingut paigutanud esmasesse kirjetemassiivi, on ja jääb ta teabekurjategijaks.

 

Google Eesti – Mene, Mene, Tekel, u-Pharsin.

Vello Leito

17.12.2011

1,354 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81