Eesti libapoliitikute-tuulenuusutajate nimekiri

Siin on riigikogu liikmete nimekiri, kes 29.09.2011 puudusid Euroopa stabiliseerimisfondi EFSF hääletusel, et hiljem saaks vastavalt olukorrale öelda, et kui ma oleksin „saanud“ kohal olla, oleksin ma kindlast hääletanud niimoodi … Need on eesti libapoliitikud-tuulenuusutajad. Õppige need nimed pähe!

1. Jaak Allik

2. Deniss Boroditš

3. Enn Eesmaa

4. Eldar Efendijev

5. Kalev Kallo

6. Valeri Korb

7. Aivar Kokk

8. Peeter Kreitzberg

9. Tõnis Kõiv

10. Helmen Kütt

11. Tarmo Leinatamm

12. Kajar Lember

13. Sven Mikser

14. Aadu Must

15. Urve Palo

16. Karel Rüütli

17. Indrek Saar

18. Imre Sooäär

19. Mihhail Stalnuhhin

20. Yana Toom

21. Toomas Tõniste

22. Viktor Vassiljev

23. Vladimir Velman

24. Jaan Õunapuu

————————

EIP tebetoimkond

1,475 total views, 4 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81