Miss Universumi peaorganisaatorist

Väljavõte Vello Leito raamatust „Eesti ja Geopoliitika,“ Tallinn 2002, lk 61: „Kord ütles üks iludusvõistlustel Miss Universum edukalt esinenud Eesti Miss ETVs, et kui esikümnesse jõudmisel sõltub ka endast midagi, siis järjestus esikümne sees on täielikult poliitika.“ Allpool on toodud lõppenud missivõistluse lõpptulemused esimese kümne osas. Kas suudate nende tulemuste alusel määrata, kes on maailmamissinduse peaorganisaator?

Konkursi Miss Universum 2011 tulemused:

Miss Universum 2011: Angola – Leila Lopes

Esimene printsess: Ukraina – Olesja Stefanko

Teine printsess: Brasiilia – Priscila Machado

Kolmas printsess: Filipiinid – Shamcey Supsup

Neljas printsess: Hiina – Zilin Luo

Top 10

Austraalia – Scherri-Lee Biggs
Costa Rica – Johanna Solano
Prantsusmaa – Laury Thilleman
Panama – Sheldry Sáez
Portugal – Laura Gonçalves

Teabetoimkond, 13.09.2011

1,270 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81