Eesti Iseseisvuspartei avaldus

EIP ei võta endale vastustust ühegi terroriakti eest Somaalias, Afganistaanis, Baskimaal, Pakistanis, Kongos, Palestiinas, Gruusias (võimalik et Gruusia terroriga ei ole seotud ka Keskerakond), Iraagis, Serbias, Burundis, Mongoolias, Liibüas, Horvaatias, Leedus, Poolas ega Norras, ei maa all ega maa peal, ei sellel ega ühelgi teisel planeedil.


Terror ei kuulu EIP ei põhikirjalise ega reaalse tegevuse hulka. Need, kes süüdistavad või seostavad EIPd terroriga, vastutavad oma sõnade eest kohtus. Samuti need, kes kirjutavad selliseid kommentaare nagu 26. juuli Delfis: „inimene, 26.07.2011 14:00. See neonatside ” iseisvupartei” tuleks keelustada ja juhtkond arreteerida süstemaatilise vihaõhutamise ja reaalsete kuritegude pärast.“

Eesti Iseseisvuspartei

27.07.2011

Avaldus saadetud: bns@bns.ee, err@err.ee, delfi@delfi.ee, online@postimees.ee, online@epl.ee, online@ohtuleht.ee, uudised@kanal2.ee, uudised@tv3.ee

1,183 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>