EESTI ISESEISVUSPARTEI SUVEPÄEVAD 2011

Suvepäevad EIP liikmetele toimuvad sel aastal 13. augustil Taalis, Tori vallas, samas kohas, kus eelmiselgi aastal.

Kell 15 heisatakse lipp ja kuulutatakse suvepäevad avatuks.

Järgneb erakonna esimehe programmiline ettekanne ja seejärel ümarlaud-arutelu.

Edasi sportmängud.

On võimalik telkida, supelda ja saunas käia. Kostitatakse sooja söögi ja külmade jookidega.

Lisainfo: Andrus Õismaa, tel 55609835 või evelin.jakobsoo@mail.ee

Osavõtusoovist teatada hiljemalt 8. augustil 2011! Osavõtumaks 13 eurot inimese kohta kanda samuti hiljemalt 8. augustil Andrus Õismaa a/a 10902400744009. Ülekandest võimalusel teavitada evelin.jakobsoo@mail.ee

Kohtumiseni Taalis!

Andrus

1,212 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81