Üldkoosolek 20. mail

20. mail 2011 Pärnus hotell Viiking saalis kell 18.00 toimub Eesti Iseseisvuspartei üldkoosolek. Päevakord:

1. 2010. aasta majandusaruandluse kinnitamine

2. Vabariikliku Partei ühinemistaotluse menetlemine

3. Erakonna esimehe poliitiline aastaaruanne

4. Sõnavõtud, väitlus

Teadmiseks: Erakonna liige võib lihtvolituse alusel delegeerida oma hääleõiguse teisele erakonna liikmele. Volitusele tuleb märkida volitaja telefoninumber ja volitaja peab olema telefoni teel kättesaadav mandaatkomisjoni töötamise ajal 17.00 – 18.30, et saaks kontrollida volituse kehtivust. Juhul kui volitaja ei saa märgitud ajal olla kuuldel, siis peab olema volitus notariaalselt kinnitatud.

Juhatus

12.05.2011

924 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>