Tänuavaldus

TÄNUAVALDUS

Täname kõiki Eesti Iseseisvuspartei toetajaid, kes hääletasid meie kandidaatide poolt.

Võidu nendel valimistel saavutasime selles osas, et kandideerimise ja valimiskampaania käigus liitusid meiega mitukümmend uut tegusat liiget, kes on valmis jätkama erakonna poliitilist tööd erilise innuga. Kord me võidame niikuinii!

Eesti Iseseisvuspartei juhatus

767 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81