Pärnu osakonna üldkoosolek

Pärnu osakond on Eesti Iseseisvuspartei suurim osakond. 16. jaanuaril kell 15 Pärnus hotell Viiking saalis toimub osakonna üldkoosolek – viimane enne valimisnimekirjade esitamist 20. jaanuaril. Kutsutud on kõik EIP liikmed üle Eesti, et ühiselt arutada kõige olulisemaid küsimusi seoses valimiskampaaniaga, samuti esitada uusi ettepanekuid meie valimisloosungi osas.

Kutsutud on ka kõik erakonnavälised eesti patrioodid, iseseisvuslased, eesti rahvuslased. Kasutage võimalust oma hääl ühiskonnas maksma panna.

Üldkoosolekul osaleb ka erakonna esimees, kes annab ülevaate olukorrast ja vastab küsimustele.

EIP Pärnu osakonna juhatus

906 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>