Riigikoguvälised eestimeelsed organisatsioonid ühinevad Eesti Iseseisvusparteiga

“Laupäeval, 8. jaanuaril kell 12 toimub Paide Kultuurikeskuses vabakodanike ühinemiskongress. Riigikoguvälised eestimeelsed organisatsioonid ühinevad ja kutsuvad ühinemiskongressile kõiki vabakodanikke, kes soovivad kandideerida Riigikogu valimistel, et luua iseseisev ja edukas Eesti Vabariik. Kutsutud on ka need vabakodanikud, kes soovivad meie algatust toetada.”

Selline on kongressi peakorraldaja Henn Leetna (sundüürnike organisatsiooni juht) poolt üllitatud pressiavaldus. Ühinemisest on praeguse seisuga huvitatud kokku 4 organisatsiooni, kaks nendest on registreerimata erakonnad. Kõik nad on huvitatud ühinemisest organisatoorsel tasandil Eesti Iseseisvusparteiga, et ühiselt koostada läbilöögivõimeline kandideerijate nimekiri EIP lipu all.

Kutsutud on niisiis ka kõik vabakodanikud (st mitteparteilased), kes soovivad meid aidata valimiskampaania ajal, või siis koguni liituda EIP-ga. Loodetavasti tuleb selliseid inimesi rohkesti ja nad saavad olema abiks EIP oma kampaaniameeskonnale.

Kõik EIP liikmed on samuti kutsutud osalema, et liituvate jõududega koos ühiselt kuulata, rääkida, arutleda, kavandada, otsustada …

 

Juhatus

1,167 total views, 8 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81