Kumb on kangem?

Eelmiste valimistega seoses pani IRL püsti loosungi, et IRL on rahvuslikkuse ainuomandanud erakond!

Täna pani paremaks Rahvaliit oma esimene Andrus Bloki suu läbi: “ERL on ainus selgelt eestimaine poliitiline jõud…” (vt 30.11. 2010 Delfit).

Mõlemad erakonnad viisid Eestit Euroopa Liitu, avasid meie rahvusliku majanduse välismaisele vampiirlusele, denonsseerisid Eesti Vabariigi Põhiseaduse allkirjastades Lissaboni lepingu jne. Kumb on kangem?

EIP TEABETOIMKOND

1,349 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81