Statistikaamet valetab! Tööpuudus kasvab pidurdamatult

12.11.2010 tuli Statistikaametist järjekodne vale näkku nagu kirves selga: vaatamata sellele, et tööhöive vähenes, tööpuudus kahanes ikkagi lustlikult!

Kõigile ei meeldi kui tal kirves seljas on. Kommentaariumist:

“part24, 12.11.2010 13:34
Kui töötuse osas oli pilt oodatust parem, siis hõive jätkab paraku endiselt kahanemist

Loogika järele on lihtne- kui inimene on tööga hõivatud, siis ei ole ta töötu ja kui inimene ei ole tööga hõivatud, siis ta on töötu. Ja kui töötute, ehk siis tööga hõivamata inimeste hulk kahaneb, siis peab tööga hõivatute hulk kasvama. Kui aga nii töötus kui ka tööhõive mõlemad rõõmsasti kahanevad, siis keegi ajab kusagi suust paska välja, nii lihtne see ongi.”

Tubli, part24, kes sa ka ei oleks. Toimkond teeb sulle välja, sest meie poleks tõde paremini suutnud paika panna. Meie poolt väike kasulik vihje. Kas märkasid, et tööpuuduse numbrid saadi küsitluse teel? Nii lihtne see ongi.

EIP toimkond

12.11.2010

1,161 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>