Vaarema tõdeb

06.11.2010 Delfi artikli “Politoloog: Eestis puuduvad paremäärmusluse tekkeks eeldused” kommentaariumist:

“vaarema, 06.11.2010 22:02
Eestis on võimul kommunistid, kes ei ole ei vasak- ega ka paremäärmuslased vaid lihtlabased karjeristid, petised, valetajad, kurjategijad ja reeturid kes on müünud maha oma südametunnistuse, maa ja rahva ning teinud seadused oma võimu kindlustamiseks. Meie, valijad, oleme seda neil aga teha lasknud uskudes nende ilusat juttu kohe varsti saabuvast kommunismist (või viie rikkaima riigi hulka saamisest, põhimõte on sama).
Paremäärmuslusel või üldse äärmuslusel ei tundu küll Iseseisvusparteiga midagi pistmist olema.
Hr Kasekamp on tõenäoliselt tellimise peale vabas vormis tatti pritsinud.”

Usaldage vaarema.

EIP teabetoimkond

07.11.2010

882 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81