Eesti Iseseisvuspartei TNS Emori reitingu-uuringutes

24. septembril avalikustas TNS Emor on reitingu-uuringu erakondade kohta septembrikuus. Pealkirjadest võisime igal pool lugeda, et riigikoguerakondadest ei kaotanud oma toetust ainult IRL. Vist mitte kunagi pole Emor andnud oma avaldustes isegi mõista, et peale riigikoguerakondade on olema riigikoguvälised erakonnad. Taoline sõnastus seekord viib aga mõtted vägisi sellele, et riigikoguväliste erakondade reiting tõusis. Kuid mis erakonna? Sellele me Emori kodulehelt vastust ei saa. Viimastel kuudel on tulnud info nende kohta kuudepikkuste viidetega. Täna võime Emori kodulehelt lugeda vaid seda, et Eesti Iseseisvusaprtei reiting augustikuus oli 1%.

EIP teabetoimkond

1,128 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>