Eesti Iseseisvuspartei esimehe seisukohavõtt iseseisvuse küsimuses

Eesti ei ole iseseisev riik. Euroopa Liidu õigus ja konstitutsioon (Lissaboni leping) on ülimuslikud EV Põhiseaduse suhtes, seetõttu on EV Põhiseadus riigi põhiseadusena kehtetu. Eesti on Euroopa Liidu nimelise liitriigi liiduvabariik.

Kõik poliitikud teavad seda. Ent kõik riigikogupoliitikud ja paljud ka väljaspool riigikogu piltlikult väljendudes roomavad kõhuli, kes ida kes lääne suunas, lehvitavad käes pisikest sinimustvalget ja kordavad alandlikult ja lõputult: ma olen iseseisev, ma olen iseseisev …

Keeldun vandumast valet ja ütlen: Eesti ei ole iseseisev riik, Eesti ei taasiseseisvunud, vaid Eesti kanditi grandioosse geopoliitilise näitemängu varjus ühest impeeriumist teise eesmärgiga luua nn Euroopa ühiskodu.

Eestlaste hulgas on ka eesti põlisrahvusele iseloomulike omadustega inimesi, kes on väärikad, ausad, sirgeseljalised, heatahtlikud, kes armastavad oma isamaad ja vabadust. Kutsun kõiki teid ühinema Eesti Iseseisvusparteiga, et viia tulevikku võimalikult tugev sõnum, et mitte kõik ei roomanud otsustavatel hetkedel, ei puurinud auku paadi põhja, milles me kõik koos oleme, ei läinud kaasa eesti rahva aborigeniseerimisega.

20. augustil 2010

838 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81