Eesti Iseseisvuspartei suvepäevad 2010

Suvepäevad EIP liikmetele toimuvad sel aastal 20. augustil Taalis, Tori vallas Pärnumaal samas paigas, kus kahel eelneval aastalgi. Suvepäevad algavad kell 15.00 lipu heiskamisega. Järgnevad partei esimehe sõnavõtt ja sportmängud. On võimalus telkida, supelda ja telgisaunas käia. Kostitatakse sooja söögi ja külma joogiga.
Lisainfo: Andrus Õismaa tel 55609835 või evelin.jakobsoo@mail.ee
Osavõtusoovist teatada hiljemalt 15. augustil 2010! Osavõtumaks 150.- inimese kohta kanda samuti hiljemalt 15. augustil Andrus Õismaa a/a 10902400744009 SEB.

Ülekandest võimlusel teavitada evelin.jakobsoo@mail.ee

 

Kohtumiseni Taalis!

996 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81