Roheline mõistatus

Mõista, mõista, mis see on:

Tavainimene mõistab nii, et kui Pisa torn on kaldu, siis on kõikide korruste põrandad ka kaldu.

Kui väidetakse nii, et Eesti kohtusüsteem on kallutatud, siis tavainimene mõistab nii, et kõik kolm kohtuastet on kallutatud.

Roheline Lotman mõistab nii (Postimees Online, 27.05.2010), et kui kohtusüsteem on kallutatud , siis kõik kohtuastmed ei saa olla korraga kallutatud.

EIP teabetoimkond

857 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81