29.05.2010 Üldkoosolekust

22.05.2010 väljakuulutatud Üldkoosolek toimus väljakuulutatud ajal ja õnnestus igati – kõikides päevakorrapunktides jõuti parima lahendini. Vastavalt Mittetulundusühingute seadusele peab Üldkoosoleku protokoll erakonna liikmetele olema kättesadav hiljemalt 14 päeva pärast koosolekut. Nii saabki olema. Kõik erakonna liikmed, kes soovivad protokolli koopiat, saatke tellimus EIP üldisel e-aadressil.

Juhatus

1,461 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81