Teade erakonna liikmetele: Eesti Iseseisvuspartei 2010.a. korraline Üldkoosolek toimub 29. mail

EIP juhatus teatab Eesti Iseseisvuspartei liikmetele, et 29.05.2010 toimub Pärnus hotell Viiking saalis kell 12.00 Eesti Iseseisvuspartei korraline Üldkoosolek päevakorraga:

  1. Seadusemuudatuste sisseviimine põhikirja; põhikirja eelnõu leiate lingi alt “Põhidokumendid”

  2. EIP 2009. a. majandustegevuse aastaaruande menetlemine

  3. Eesti Iseseisvusparteile esitatud ühinemistaotluse menetlemine

  4. Juhatuse liikmete ametist tagasikutsumine (seadusandlikus terminoloogias tähendab tagasikutsumine juhatuse koosseisust väljaarvamist ja kohtu registriosakonna poolt tagasikutsutute kustutamist B-kaardilt).

EIP juhatus

808 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81