Eesti Iseseisvuspartei kaastundeavaldus Poola rahvale seoses 10.04.2010 lennukatastroofiga

Eesti Iseseisvuspartei avaldab sügavat kaastunnet Poola rahvale president Lech Kaczyn’ski traagilise hukkumise puhul, samuti kaastunnet kõikide hukkunute omastele.

See on suur kaotus Poolale, see on suur kaotus kõikidele iseseisvusmeelsetele inimestele.

Eesti Iseseisvuspartei vanematekogu

10. aprill 2010

852 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81