Vello Leito: Massihüpnoosist Eesti EL liiduvabariigi juhtimisel

Primitivismist võib teinekord kasugi tõusta, sest lihtsustus võib viia asjade olemuse selgema nägemiseni. Lugesin 27.03.2010 Delfist Aivo Lille arvamusartiklit „Hiina seljatab läänemaailma.“ Seal on kirjas: „Nii jaguneb maailm endiselt toorainemaadeks nagu Venemaa, Iraan, Iraak, Saudi-Araabia jne, ning tööstusmaadeks (hiina, India, veel mõned), millede hulka läänemaailmal asja ei ole, sest nende kaup on liiga kallis.“

Ei või olla! Kuhu jäid strateegilised rikkused, kõrgtehnoloogia, logistilised rikkused, ent meid silmas pidades ennekõike geopoliitiline ressurss. Maailm liigub siiski selles suunas, sest tarbimiskaupade tootmine on tõesti vaid üks kindel tükk, mille kallale palju tegijaid ei saagi ära mahtuda.

Eesti on maavarade poolest päratult rikas kui teha arvestus ühe inimese kohta. Sellest on kodulehel korduvalt kirjutatud. Ka meie loodusrikkused on hunnitud. Füüsisega seotud rikkust on palju, väga palju ja ikkagi on see vaid osa Eesti rikkusest. Teine osa kannab nime geopoliitiline ressurss, logistiline ressurss. Heitke   veelkord pilk kasvõi uudiste rubriigi nupule: „Venemaa valmistub hüppeks“ ning lugege sellest Paldiski Linnalehe teksti. Kokkuvõtvalt: kus on see maa, mis paneb vastu suurema rikkuse elaniku koht? Seda ilmselt ei olegi. Venemaa on rikas, kuid eks elanikkegi ole üle saja korra rohkem, kes kõik oma osa tahavad.

Veelkord arvamusartiklist: Meil tuleb küll olulisel määral vähendada tarbimist, kuid tõelised väärtused – armastus, sõprus, abivalmidus jne jäävad ka edaspidi kättesaadavaks kõigile neile, kes neid väärtusteks peavad.“ Seega siis ikkagi: „Õnn ei ole rahas!“ Paraku on aga kogu tsivilisatsioon ilmselt aru saanud, osa poliitikuid väljaarvatud, et õnn ei pruugi tõesti olla rahas, kuid raha puudumine pole mitte õnne puudumine, vaid on katastroof.

Töö ja sellest tuleneva rikkuse suhe on kaasajal väga keeruline ja tulevikus veel keerulisem. Eestlastel oleks räigelt õnne, kui vaid julgeks oma päratu rikkuse enese kasuks pöörata. Lihttootmise maht on pisike ja paluke peenike, Eesti tõeline toidulaud asub kaks riiulit kõrgemal. Seda teavad okupandid hästi, kuid eesti rahvas isegi ei taha teada. Mis aga antud juhul kõige olulisem, on see, et aivo lilled ei tee seda kõike isegi teadma! Mis mõistagi kuulub kategooriasse: tõe eitamine on vale vandumine!

Seega minu esimene sõnum: olgu asi nii ilmne, faktipõhine ja üldtuntud kui tahes, Võim valetab ilma igasuguse inimlikkuseta. Kui kahtlete, et kas lille aivod ikka Võimu esindavad, siis lugege minu kirjutis hoolikalt lõpuni.

Lille arvamusartikli kommentaariumi vertikaallugemine andis saagiks ühe olulise väljaütlemise:

häbematu, 27.03.2010, 11:21
9. klassi lapse kirjand, naiivne ja yhekylgne

Naiivne ja ühekülgne, arvab siis anonüüm. Aga kas lõputu kordamine: euro, euro, euro … on ka naiivne ja ühekülgne. Või kas lõputu kordamine: auum, auum, auum … on ka ühekülgne ja naiivne, või ei ole. Muidugi on, aga nad peavadki olema, sest hüpnootiline mantra ei saagi ju teistsugune olla, sest ta peab pühkima omapäised mõtted ja tegema platsi puhtaks võõrastele mõtetele! Hüpnotiseerida ei saa ju Kivisildniku teravmeelsusi puistates.

Kirjutasin 21.03.2010 kodulehes artikli: „“Uuriv ajakirjandus“ lambanahaks.“ Väljavõte sealt: „Eesmärgiks niisiis Eesti riik ja rahvas viia „vabatahtlikult“ enesetapuni EL-VF liitumise läbi. Kuidas seda tahetakse saavutada? Nagu näeme, eesti rahva hüpnotiseerimise läbi, ja selles on meedial ainukandev roll.

Lugege nüüd lille aivode manamisi sellises võtmes: väljapääsu ei ole, väljapääsu ei ole, … tuleb leppida vähesega, … (ka Eestimaal, mis pingul rikkusest), me ei saa üksinda hakkama, väljapääsu ei ole, … pealegi ei peitu ju õnn rahas …

Seni on taolised mantrad jätkunud vaid EL ja Vene suuna kasuks, president T. H. Ilvese tulevikuvisiooni kasuks, mille ta 23.12.2009 oma intervjuus visandas. Sealt väljavõte: „Aastal 2010 võtame ohjad enda kätte ja teeme oma elu paremaks. Ja kui me ei saa üksi oma elu paremaks teha, siis teeme seda koos oma sõprade, teeme oma naabritega, ja teeme midagi uut, nagu varem pole Eestis tehtud. Ja teeme seda hästi!“ Kui tema sõnad ausa inimese keelde tõlkida, siis saame: … teeme oma elu paremaks koos idanaabriga, sest me ei saa iseseisva riigina hakkama. Teeme midagi uut, teeme Eurussia ühiskodu. Nii ütles ja naa mõtles president Ilves tookord.

Kas No99 poolt käivitatakse Eestis oranž revolutsioon USA kasuks sellises vormis, et parim lahend on USA dominjoon, osariik, arengupiirkond jne? Ei tea. Kindlalt on välditud vaid üks mantra: tehkem oma riik korda meie endi õnneks ja rikkuseks. Võib mürki võtta küll. Seega: lille-lood ei ole privitivism, vaid Võimu sugessioon, lille aivod nimelt on massihüpnotisöörid.

Pange lille aivode lugude kõrvale ka Jakub Karu artikkel (vt koduleheküljelt uudiste rubriigis 07.03.2010 nuppu „Rahvuslus“): „Rahulikust rahvuslusest unistades“ ja selles sisalduv hüpnootiline mantra: positiivset rahvuslust on vaja, positiivset rahvuslust, positiivsust … Olukorras, kus kõik on hävitatud hüüavad jakub karud: lepi ära, lepi ära, väljapääsu ei ole, väljapääsu ei ole ….

Siinkohal kasulik meeldetuletus kõikidele: see mis peavoolumeediast libedalt alla valgub, on Võimu sõnum. Karud-lilled ei ole primitiivid, nad on okupatsiooni käsilased.

Selline siis minu teine sõnum

Vello Leito

28.03.2010

1,216 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>