Õige on neljas variant: mister X-d on alati ja igal pool

Tänases Postimees Onlines on Peep Pahvi poolt avaldatud artikkel: „Neli varianti, miks Kaia Kanepi üksi jäi“. Endastmõistetavalt on õige variant nr 4, sest mister X-d on kaasajal alati ja igal pool, kus midagi on seotud suure rahaga, võimuga, kuulsusega, prestiižiga, suurriiklike huvidega, … .

Peale II maailmasõda oli väidetavalt Soomes iga parlamendiliikme selja taga üks mister X, nn kotiryssä, Eestis peale 1992. aastat reformide ajal iga riigikoguliikme taga aga koguni kaks mister X-i. Ja kõik läks nii nagu X-d käskisid.

Kaia puhul oli asjade käik kõige tõenäolisemalt selline:

1. hakkas ilmsiks saama, et Kaial seisab ees kiirmarss absoluutsesse tippu;

2. Kaia ei allunud keelule, et tippu ei tohi trügida;

3 siis võeti ette kõige nõrgem lüli: Enn Pant, kelle santažeerimine on lapselikult lihtne.

Ja nii ta läks. Poleks midagi imelikku kui lähiajal ootamtult kustuks Enn Pant, nii nagu enne teda Mati Jostov, Robert Lepikson ja paljud-paljud teised.

Kui kellelegi tundub öeldu uskumatuna, siis vastaku küsimusele, et miks Paul Keres mitte kunagi ei võitnud ja kõik saab selgeks. Tänapäeval on need asjad suurusjärk karmimad.

EIP teabetoimkond

03.02.2010

1,301 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81