Seisukohavõtt riigireetmise küsimuses

Üks riigikogu riigireeturpartei esimees esitas kolmele ministrile süüdistuse/kahtlustuse riigireetmises. Selgusetuks on jäänud, millise riigi reetmises, sest Eesti riiki pole enam, on olemas vaid föderatiivse Euroopa Liidu liikmesriik/liiduvabariik Eesti. Euroopa Liit okupeeris Eesti 04.11.2009, vt Eesti Iseseisvuspartei pressiavaldust 05.11.2009.a.

Tänases meedias üks riigireeturparteidele lojaalne analüütik väidab, et süüdistuse esitanud parteile jäi vabandamisele vaatamata ikkagi plekk külge. Tegelikult oleks häbiplekil väga häbi olla suvalise riigikogupartei kuuerevääril.

Vello Leito

19.12.2009

907 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>