Pressiavaldus. Euroopa Liit okupeeris Eesti 4. novembril 2009. aastal

1. 1992. aastal rahvahääletusel vastuvõetud Eesti Vabariigi Põhiseadus tagas eesti rahvale omariikluse, iseseisvuse ja suveräänsuse ilma igasuguse õiguseta neid kellegi poolt kellelegi mingil viisil või mingil määral ära anda.

2. Tšehhi Vabariigi heakskiit Lissaboni lepingule 04.11.2009 pani Lissaboni lepingu nimelise Euroopa Liidu konstitutsiooni ratifitseerimisele punkti. Seega on muutunud võimatuks juriidiliselt või vormiliselt seada kahtluse alla fakti, et Euroopa Liit on riik.

3. Seega on Eesti tänase seisuga kaotanud oma iseseisvuse ja suveräänsuse nii sisuliselt kui ka vormiliselt..

4. Kuidas see on osutunud võimalikuks? See on osutunud võimalikuks EV Riigikogu toime pandud riigiõigusliku riigireetmise läbi – nii liidulepingute kui Lissaboni lepingu nimelise EL-i konstitutsiooni ratifitseerimise läbi.

5. Sellega tuleb vaidlustamatult ilmsiks, et Eesti on okupeeritud, okupeerijaks aga on Euroopa Liidu nimeline riik, kes kasutas formaalse ettekäändena ära EV Riigikogu antud, juriidiliselt juba eos kehtetut allkirja.

6. Tekkinud olukord on sisuliselt identne sellega, mis toimus 1940. aastal, kui seadusevastaste meetmetega ja seeläbi kehtetute volitustega EW Riigikogu esitas 1940. aasta augustis Eesti riigi nimel taotluse saada Nõukogude Liidu nimelise riigi liikmesriigiks.

7. Seega: 1992. a. taasiseseisvunud Eesti liitmine Euroopa Liidu koosseisu on ebaseaduslik, Eesti on Euroopa Liidu okupeeritud riik.

8. EV Riigikogu on oma teo toime pannud täies teadmises toimuva sisust. Asjade tegelikust seisust teavitamise eest on kandnud hoolt ühiskondlikud organisatsioonid, eraisikute apellatsioonid, aga samuti Eesti Iseseisvuspartei poliitilised seisukohad, mis me oleme EV Riigikogule ja avalikkusele esitanud.

9. Eesti Iseseisvuspartei tõotab kanda hoolt selle eest, et toimunu õiguslik sisu ja tagajärjed saaks teatavaks võimalikult suurele osale eesti rahvast ning et tõde kanduks edasi tulevastelegi põlvedele.

Eesti Iseseisvuspartei juhatus

05.11.2009

Saadetud: riigikogu@riigikogu.ee, bns@bns.ee, err@err.ee, delfi@delfi.ee, online@epl.ee, online@ohtuleht.ee, online@postimees.ee, uudised@kanal2.ee, uudised@tv3.ee

1,123 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>