Seekordsed KOV valimised on eestlastele võtmetähtsusega

 

Miks julgen väita, et seekordsed kohaliku omavalitsuse valimised Tallinnas on eestlastele ülisuure, lausa otsustava tähtsusega?

Aga sellepärast, et eestimeelsete jõudude ebaedu korral on oma riigi pealinnas eestlaste jaoks rong lõplikult läinud!
Nii laiavat ja ülbitsevat venelast ja nii alandlikke, lömitavaid ja mööda “seina ääri” hiilivaid eestlasi kui praegu on näha, polnud ka kõige sügavamal okupatsiooniajal. On ilmnenud kurb tõsiasi, et meie rahvas ei suuda isegi olmetasandil ennast oma riigis kui peremees kehtestada. Jälgige, mis toimub avalikus ruumis, ühistranspordis, kaubanduskeskustes ja tänavatel! Vene keel ja meel laiutab ülbelt ja avalikult ning eestlane läheb sellega „loomulikult ja enesestmõistetavalt“ kaasa. Kui ma olen võtnud tule enda peale, et kaitsta oma rahvuskaaslasi ning tulnukaid paika panna, siis olen eestlaste endi (!) käest sõimata saanud: kuidas ma ikka võin olla nii sallimatu jne. Sellisel pinnal ei ole ka poliitiliselt võimalik ennast kehtestada.
Päris paljudele eesti rahvusest tallinlastele ei jõua kahjuks ikka veel ka kõige parema selgitamise juures kohale tõsiasi, et ta ei valitse poliitiliselt juba ammu oma riigi pealinna. Aga kas saab rääkida tõsimeeli iseseisvast riigist, kui selle riigi poliitilist ja majanduselu korraldavad võõrriigi – ja veel vaenuliku võõrriigi – kodanikud!?

(Iseasi, et mis iseseisev riik see Eesti pärast Euroopa Liiduga ühinemist enam ikka on… Aga see on juba eraldi teema.)
Suurim oht on aga veel ees!
KOV valimisseaduse saatanlik, bolševistlik, hukutav praktika on võimulepürgimisel ennast igati õigustanud. See on poliitikutele suur ahvatlus ning kui neile hakkab tunduma, et oma rahva häältega enam võimule ei pääse, siis kantakse see kogemus üle ka riigitasandile. Surutakse läbi kodakondsuse nullvariant ja kaks riigikeelt ning istutakse okupatsioonikolonistide toel pukis edasi. Teisisõnu: vahetatakse välja rahvas, kuid ei loobuta võimust! Jääb üle vaid arvata, mis sellisele riigile siis nimeks pannakse ja kes oleme siin siis meie…

Jüri Böhm,

kandidaat nr. 811,

valimisliidu „Alternatiiv“ esinumber Haaberstis

1,132 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81