Valimisliidu “Alternatiiv” kandidaat esineb Raadio 4 valimissaates

 

Valimisliidu „Alternatiiv“ nimekirjas Nõmmel kandideeriv Eesti Iseseisvuspartei liige Mati Riipulk (kandidaadinumber: 829) osaleb teisipäeval, 6.oktoobril kl. 14.05-15.30 Eesti Rahvusringhäälingu venekeelse jaama, Raadio 4 korraldatavas valimisteemalises otsesaates.

Saatesse on kutsutud Tallinnas osalevate valimisnimekirjade esindajad.

Mati Riipulga saatekaaslased on Olga Sõtnik (Eesti Keskerakond), Aleksandr Makarov (Eesti Reformierakond), Vadim Belobrovtsev (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Nikolai Stelmach (IRL), Olev-Andres Tinn (Rohelised), Stanislav Tšerepanov (Vene Vasakliit), Aleksandr Monakov (valimisliit „Tallinna linnarahva heaolu eest“), Dimitri Klenski (valimisliit „Klenski nimekiri“) ja üksikkandidaat Taavi Tapner.

Mati Riipulk (s. 1941. a.) on kauaaegne (aastail 1991-2000) Tallinna Tuletõrje- ja Päästeameti peadirektor ning tunneb Tallinna probleeme ja vajadusi põhjalikult tänapäevalgi. Lisaks vene keelele valdab slaavi keeltest ka ukraina keelt. M. Riipulga kandidaaditutvustuse leiab valimisliidu „Alternatiiv“ kodulehelt www.alternatiiv.org.

Raadio 4 teine valimisteemaline otsesaade on eetris neljapäeval, 15. oktoobril. Siis osalevad Tallinna linnapeakandidaadid.

Tõnu Kalvet

1,045 total views, 5 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81