Euroopa Liitu pole ametlikult olemaski!

 

Euroopa Liidu nimelist moodustist ei eksisteerigi, selgub Ungarlaste Maailmaliidu juhi, Miklós Patrubányi hiljutisest artiklist. See, mida varsti juba kaks aastakümmet Euroopa Liiduks kutsutakse, kannab ametlikult ikka veel nime Euroopa Ühendus, meenutab Patrubány ungari väljaandes „Honlevél“ 21. septembril 2009 ilmunud kirjutises, mille avaldas täpselt nädal hiljem ka ungari rahvuslaste populaarseim uudisteportaal „Kuruc“.

„Nimetust „Euroopa Liit“ tahetakse kehtestada just Lissaboni leppega, tagasiulatuvalt,“ selgitab Ungarlaste Maailmaliidu juht. Patrubányi hinnangul näitab selline nimekasutus ilmekalt, millised olid ja on praegugi Euroopa Liidu loojate tegelikud kavatsused ja meetodid.

Tõnu Kalvet

852 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81