Kandidaadid Tartus

Eesti Iseseisvuspartei on esindatud valimisliidu TARTU ALTERNATIIV nimekirjades:

1. Sean Thomas Donohoe, nr.212 (Libertas)
2. Katrin Johanson, nr.213
3. Joel Kliiman, nr.214
4. Rein Koch, nr.215
5. Rein Kolk, nr.216
6. Vahur Orrin, nr 217
7. Taavi Palm, nr. 218
8. Ravo-Aleksander Sabrodin, nr. 219
9. Margo Välb, nr. 220 (Iseseisvuspartei)
Valimised toimuvad pühapäeval 18. oktoobril 2009.

Mitte mingil juhul ärge hääletage e-hääletusel või eelhääletusel, sest nende häälte liikumist vaatlejad ei saa kontrollida ja hääled lähevad sinna kuhu võimulolijad tahavad! Hääleta ainult valimistepäeval, sest siis on meie vaatlejad kohal ja saavad võltsingud tõkestada. Juhul kui oled juba e- hääletanud, siis  tühista see ja mine valima 18-ndal kuupäeval!

1,034 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81