Eesti Iseseisvuspartei pressiavaldus: President T. H. Ilves eksis ja valetas

Oma tänases tervituses mõttetalgulistele ütles president Ilves: “Üht ja ainsat suurt ideed, mis võluvitsana kõik me probleemid lahendaks, ei ole paraku olemas.” Selles ta eksib.

Veel ütles ta: “Loodetavasti suudame täna olla küpsemad kui kümmekond aastat tagasi, mil langesime Eesti Nokia otsimise lõksu.” Sellega ta valetas, sest Eesti langetati hoopis Euroopa Liiduga liitmise lõksu.

Ta ütles veel: “… meil on oma riik”. Sellega valetas ta teistkordselt, sest meil ei ole enam oma riiki – Eesti on Euroopa Liidu liikmesriik liiduvabariigi staatuses kuna Euroopa õigus on ülimuslik EV Põhiseaduse suhtes; seega viimane kaotas kehtivuse 2004. aastal.

Ta ütles ka: “Eestit kui riiki tulekski käsitleda kui eestlaste pika-ajaliste mõttetalgute keskset ideed.” Ja selles on tal õigus.

Eesti Iseseivuspartei deklareerib: kõikepäästev idee on olemas, selleks on Eesti uus iseseisvumine, väljaastumine Euroopa Liidust ja seejärel protektsionistliku rahvusliku majanduse välkkiire ülesehitamine. Välja tuleb astuda aasta jooksul, sest lähiaastatel Euroopa Liit kui liitriik ja Venemaa ühinevad ning ellujäämise väravad sulguvad Eesti riigi jaoks.

Eesti Iseseisvuspartei
1. mail 2009

1,135 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>