Eesti Iseseisvuspartei pressiavaldus, 23.04.2009

Eesti Iseseisvuspartei esimees ütles kaks aastat tagasi 2007. aasta valimisstuudio otsesaates ETV-s, et Eestis pole majanduskasvu, vaid vastupidi, Eestis on majanduslangus ning majandus kollapseerub: sisemajanduse koguprodukti küljest langeb ära 1/3, Eestis tuleb majanduslik ja sotsiaalne kaos. Samuti sai prognoositud, et kõik see lõpeb eesti rahva riiklusvõimetusega ja rahva aborigeniseerimisega.

Silmas pidades, et I kvartali jooksul laekus vaid 21,6% eelarvetuludest, samuti seda, et peale eurovalimisi rakendub uus töölepinguseadus, mis vallandab töötuslaine, siis võib öelda, et kollaps on lähikuude kaugusel. Ainuke rahulik jätkuvarint eesti rahvale oleksid erakorralised valimised. Eesti Iseseisvuspartei taotleks seejuures kohta riigikogus eesmärgiga rakendada protektsionistliku rahvuliku majanduse keskne majanduspoliitika, viia Eesti Euroopa Liidu surmahaardest välja.

Loodetavasti seisab EIP-l ees tähtis missioon: kaasa aidata erakorraliste valimiste toimumisele hiljemalt sügisel. Seepärast meie energia ja finantsvõimsuse kulutamine eurovalimiste peale oleks kujunenud olukorras viga. Eesti Iseseivuspartei otsustas mitte osaleda 2009.a. Euroopa Parlamendi valimistel.

Pöördume kõikide EIP toetajate poole, kõikide Eesti iseseisvuslaste poole, et te boikoteeriksite valimisi ja kutsuksite ka kõiki teisi boikoteerima. Põhjus on lihtne: eranditult kõik kandideerivad erakonnad ja ükikkandidaadid on kas eurookupatsiooni räiged pooldajad või siis euroreformistid. Eesti iseseisvusrahvuslane ei toeta kunagi euroreformiste, sest Euroopa Liit ei ole reformitav väikeriigile ellujäämiskõlblikuks. Ainuke ellujäämistee on EL-st lahkumine, seda enam, et Venemaa tuleb tagasi Euroopa Liidu kaudu, Euroopa ühiskodu loomise kaudu lähiaastatel.

Eesti iseseisvusrahvuslased! Ärge võtke oma südametunnistusele koormat euroreformiste toetades: poliitiliselt sisutühi sõnapaar ‘rahvuslikud jõud’ on vaid kattevari eriti salakavalatele euroreformistidele. Rakendage oma energia Eesti päästmisel koostöös EIP-ga. Liituge meiega või liituge meie tegevusega Eesti Iseseisvuspartei kodulehekülje www.iseseisvuspartei.ee kaudu.

Eesti Iseseisvuspartei
23. aprill 2009

Saadetud: BNS, Delfi, Eesti Päevaleht Online, Eesti Postimees Online

990 total views, 2 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>