Kuidas KAPOle meeldiks kui EIP nimetab teda eurokagebee Eesti osakonnaks

Meil on selleks täielik õigus, sest kirjutatuna väikese tähega oleks tegemist just sellega, milleks KAPO tegelikult on: ELi kui liitriigi liikmesriigi poliitiline politsei, alias eurokagebee.

Nii me hakkamegi tegema, sest KAPO nimetab Eesti Iseseisvuspartei liiget oma aastaraamatus paremäärmuslaseks, teist neonatsiks. EIPs aga pole paremäärmuslasi ega neonatse, on vaid eesti iseseisvusrahvuslased, kes täpselt järgivad EIP põhikirja, milles pole aga midagi äärmuslikku. EIP puhul on tegu aatelise kooslusega kelle eesmärgiks on oma kodumaa täieliku iseseisvuse tagasisaamine poliitilise tegevuse abil – Eesti väljaviimine Euroopas Liidust, poliitiline võitlus Venemaa mõjuvõimu vastu Eestis.

Et Risto Teinonen peab oma MTU tegevuse raamides lugu mingist osast natsionaalsotsialistlikus ideoloogias, see on tema isiklik asi ja ei tee temast veel nn natsi. Seepärast ma küsin, kes on nats, natsionalist, skin, jne? Selliseid pole politoloogias üldse olemaski, sest need on lihtsalt sõimusõnad, sealjuures ka sõna natsionalist. Viimane on entsüklopeedilise definitsiooni järgi rahvuslase halvustav nimetus. Nats on aga üleüldse sisutu sõimusõna, millele pole politoloogilist definitsioon ja võrdub sõnaga tibla. Skin aga on juba kohtulikult karistatav solvang. Kui Eestis oleks sõltumatu kohus olemas, siis me annaksime kohtusse kõik need, kes meie liikmeid skinnideks sõimavad, sealjuures KAPO. Kuid pole välistatud pöördumine Eesti kohtusse hoolimata selle erapoolikusest.

Kui KAPOle ei peaks meeldima, et me neid nimetame eurokagebeelasteks, siis avalikustame kõik nende seadusevastased repressioonid ja räiged ähvardused meie aktiiviikmete vastu, kaasaarvatud selle kuidas KAPO „soovitas“ EIP liikmetel mitte osaleda 16. märtsi Läti Leegioni päevadel.

Ja üleüldse panen ma äärmiselt pahaks Eesti võimude ja sealjuures KAPO lömitavat suhtumist suurriikidesse, sealjuures Euroopa Liitu ja Venemaasse. Neile, kes seavad kahtluse alla, et EL on liitriik, tehku endale selgeks kuidas liitriik defineeritakse.

Pidage seda kõike meeles, eurotiblad, venetiblad, kapotiblad, …

Vello Leito, EIP esimees
15. aprill 2009

Pöördumine on saadetud: BNS, Delfi, Postimees Online, Eesti Päevaleht Online

1,098 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>