Itaalias tuleb Euroopa rahvuslaste tippkohtumine

 

Rahvuslaste tippkohtumine, 2009Pühapäeval, 5. aprillil 2009 toimub Itaalias Euroopa rahvuslaste kõrgetasemeline kohtumine, kus arutatakse ühisrinde moodustamist rahvusaate vaenlaste vastu.

Konverentsina vormistatud üritus korraldatakse Põhja-Itaalias, Milano linnas ja kannab pealkirja “Meie Euroopa: rahvad ja tavad pankade ja liigkasuvõtjate vastu”. Ürituse organiseerijaks on Itaalia rahvuslaste organisatsioon “Uus Jõud” (itaalia k. Forza Nuova).

Nimekamatest Euroopa rahvuslaste parteidest on lubanud sel konverentsil osaleda näiteks Prantsusmaa Rahvusrinne, Briti Rahvuspartei, Saksa Rahvusdemokraatlik Partei ja Belgia tuntuim rahvuslaste erakond, peamiselt flaame ühendav Vlaams Belang.

Rumeeniast kavatseb Milanos toimuvale konverentsile tulla partei nimega “Uus Parempoolsus” (rumeenia k. Noua Dreapta), Ungarist aga Ungari Tõe ja Elu Partei (ungari k. Magyar Igazság és Élet Pártja).

Esindatud on ka väikeriik Küpros. Sealt oodatakse Milanos toimuvale konverentsile rahvuslaste liikumist nimega “Proti Grammi”. Kõnealune organisatsioon võitleb Türgi saamise vastu Euroopa Liidu liikmeks.

“5. aprilli kohtumine loob võimaluse rajada üks suur, Euroopa parempoolseid parteisid ühendav blokk,” ütles juba umbes poolteist nädalat enne Milano-ürituse algust “Forza Nuova” sealse esinduse sekretär Angelo Ballotta.

Ballotta sõnul on “Forza Nuova” vastu globaliseerumisele, sionistide kontrollitavale majandusele, abortidele, sisserändajatele ja homoseksuaalidele.

“Forza Nuoval” on oma esindaja ka Euroopa Parlamendis. Selleks on Roberto Fiore. Enne Fioret oli “Forza Nuova” saadikuks Europarlamendis aga Itaalia omaaegse juhi, Benito Mussolini lapselaps – Alessandra Mussolini.

Paljud poliitkorrektsed Euroopa ajakirjandusväljaanded tembeldasid Milano-konverentsi juba enne selle toimumist “paremäärmuslike aktivistide kokkutulekuks”.

Tõnu Kalvet

Allikad: derstandard.at/, www.prop.sk/, www.forzanuova.org

Pildil: Euroopa rahvuslaste 5. aprilli tippkohtumist reklaamiv plakat “Forza Nuova” ametlikult koduleheküljelt.

1,084 total views, 6 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81