Eesti Iseseisvuspartei avaldus märtsipommitamise 65. aastapäeva puhul

Eesti Iseseisvuspartei avaldab kaastunnet kõigile, kelle sugulased või tuttavad 1944. aasta märtsi alguspäevil Tallinna, Tartu, Narva ja mitme teisegi kaitsetu (!) asula vastu toimepandud pommirünnakute käigus hukkusid või muul viisil kannatada said.

Mälestagem selle barbaarse rünnaku ohvreid, kuid ärgem ka unustagem rünnaku toimepanijaid ega kavandajaid. Olgem tähelepanelikud ja läbinägelikud nende suhtes, nende uued rünnakud ei ole sõjalised, vaid majanduslikud ja poliitilised.

Tallinna-vastase pommirünnaku käigus sai tabamuse ka Eesti rahvusteater – “Estonia”. “Estonia” teatri varemetele ilmus varsti pärast seda kiri “Varemeist tõuseb kättemaks”. See lubadus on siiani jõus. Meie ajal, mil üha suureneb nende hulk, kes õigustavad Eesti-vastaseid kuritegusid, on see lubadus veel eriti päevakajaline.

Meie kättemaks ei saa olla sõjaline, vaid see peab olema meie rahvusliku majanduse kiire kordategemine – ainuke kaitse uute rünnakute vastu, tulgu need millises vormis tahes. Praeguse võimukliki tekitatud majandusvaremist peab tõusma majanduslik uuestisünd protektsionistliku ja Eesti-keskse majanduse läbi, poliitilise ja majandusliku orjastamise tõkestamise läbi, iseseisvus- ja eestimeelsete poliitiliste jõudude tegevuse läbi.

Langetagem pea märtsipommitamise ohvreid mälestades, kuid mitte nende ohverduste õigustajaid kuulates. Eesti-vastaste kuritegude õigustajatele vaatab iga iseseisvus- ja eestimeelne mees ja naine püstipäi otse silma, öeldes: meie ei ole süüdi!

Eesti Iseseisvuspartei
Tallinnas, 9. märtsil 2009. a.

843 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81