Eesti Iseseisvuspartei avaldus Koostöö Kogu 16.02.2009 deklaratsiooni asjus

Eesti Koostöö Kogu 16.02.2009 deklaratsioon on kriminaalne oma taotluses vältida süüdlaste otsimist. Kuidas on võimalik vigu parandada ja majandus korda teha kui ei tea hävingu põhjusi ja süüdlasi selle tekkimises. Väide, et kogu maailm on sügavas kriisis on küündimatu vale – kriisis on vaid need riigid, mis on lasknud hävitada/kahjustada oma rahvuslikku pangandust ülemaailmse finantsoligarhia ja korporatsioonide poolt. Kõik riigid, mis on seadnud esikohale oma rahvusliku majanduse ja rahvusliku panganduse on kriisist samahästi kui puutumata.

Õnneks polegi vaja süüdlasi otsida, sest need on täpselt teada: süüdlased on kõik riigikoguparteid. Üks peasüüdlastest on ka Eesti Rahvusringhääling, mis eirab EV Põhiseaduse sätet, millega on keelatud poliitiline dikrimineerimine (ka parteide). Riigikoguvälistele parteidele peab riiklik ringhääling olema avatud täpselt samamoodi kui riigikoguparteidele. Ent see ei ole nii.

EIP on ainuke opositsiooniline partei Eestis, kõik teised on riigikoguparteidega ühel meelel majanduspoliitkas ja riikluse äraandmise osas. Millisest usaldusest räägib Koostöö Kogu, kui Eesti Iseseisvusparteile pole kordagi antud sõna ERR-s. Samas on EIP ainuke erakond, mil on alternatiivne majanduslahend ja see on pidevalt olnud loetav meie koduleheküljel. Ainult meie prognoosisime majanduskollapsi 2,5 aastat täpselt ette ja pakkusime ka 2007.a. valimiskampaania käigus väljapääsu.

Kuni ERR pole avatud Eesti Iseseisvusparteile – soovitav kõikide Eesti parteide väitlusfoorumina otse eetris – on lapsemeelne loota, et ükskõik milline poliitiline võitlusvorm ei võiks rakenduda. EIP pääsu tõkestamist riiklikku meediasse käsitleme kui eesti rahva teadlikkku infoblokeerimist.

Ei, Koostöö Kogu avaldus pole mitte populism, vaid on riigi ja rahva huvide vastu töötavate isikute ja institutsioonide kuritegelik ärapeitmise ja puhtakspesemise katse.

Eesti Iseseisvuspartei
16.02.2009

1,062 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>