EIP esimees Vello Leito: Hr Mart Niklus nõustus meeleldi kandideerima eurovalimistel Eesti Iseseisvuspartei esinumbrina

11. veebruaril k.a kohtusin Tartus hr Mart Niklusega eesmärgiga teha talle ametlik pakkumine kandideerida eurovalimistel Eesti Iseseisvuspartei nimekirja esinumbrina. Hr Mart Niklus oli meeledi nõus ja tänas pakkumise eest sõnadega: see on mulle suureks auks.

Kõiki erakonna liikmeid tervitades ja meie kodulehekülje lugejaid tänades:

Vello Leito
12.02.2009

1,019 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>