Iisraeli armee mõrvas Gazas jalgpallureid ja hävitas spordirajatisi

 

Iisraeli armee korraldatud pommirünnaku käigus sai surma kolm palestiina jalgpallurit, sealhulgas kaks rahvuskoondise liiget. Sama saatus tabas ka Palestiina jalgpallikoondise treenerit, kes viibis pommirünnaku ajal nendega samas hoones, teatas 15. jaanuaril Ungari internetileht “Kuruc”.

Hukkunud jalgpallurid – Ayman Alkurd, Shadi Sbakhe és Wajeh Moshtahe – olid ühevanused: 24-aastased, teatas 14. jaanuaril sama teemat käsitlenud Rumeenia telejaam Pro TV.

Pro TV teatel tehti rünnaku käigus sisuliselt maatasa Gaza spordihall, Rafah Stadium.

Tõnu Kalvet

Allikad: www.kuruc.info ; www.sport.ro.

1,119 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (Connection timed out) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81