Seto Kongressi Vanemate Kogu avaldus

EIP-le saadetud avalduse e-adressaatideks on märgitud: EIP, Reformierakond, Keskerakond, IRL

Seto Kongressi Vanemate Kogu avaldus

Kutsume Riigikogu liikmeid loobuma kahepalgelisest poliitikast ning suhtuma sirgeseljaliselt oma riigi staatusse ja tulevikku! Osutades Gruusia riigile väga vajalikku tähelepanu ja toetust riigi ühtsuse säilitamisel, käituvad rahvasaadikud kahepalgeliselt ja alatult oma Eesti riigi suhtes, loobudes Eesti Vabariigi seadusjärgsetest piiridest, territooriumist ning sõlmides uusi loobumislepinguid. Kutsume Eesti Vabariigi Riigikogu denonsseerima 2005. aasta 20. juunil ratifitseeritud Eesti-Vene piirilepe! Kutsume kaitsma nii Gruusia kui Eesti terviklikkust!

Seto Kongressi Vanemate Kogu
12. augustil 2008

1,035 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>