EIP esimehe vastus Seto Kongressi Vanemate Kogu avaldusele

Seto Kongressi Vanemate Kogu

Toetan teie avalduses öeldud mõtteid, eriti kompromissitult piirileppe denonsseerimise nõuet.

Kuid vajame teiepoolset lahtikirjutamist, mida peate täpselt silmas toetuse all Gruusia ühtsuse säilitamisel.

Kuna nii Riigikogu kui EV Valitsus on Eesti riigi ja rahva reetnud, siis oleks õige aeg Eesti Rahvuskongressi kokkukutsumiseks.

P.S. Soovitan lugeda ka minu värsket artiklt EIP kodulehel

www.iseseisvuspartei.ee

Vello Leito, EIP esimees

12. august 2008

810 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /data01/virt2191/domeenid/www.iseseisvuspartei.ee/htdocs/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81