Eesti Iseseisvuspartei vanematekogu avaldus

Eesti Iseseisvuspartei tänab iiri rahvast Lissaboni Leppe tagasilükkamise eest.

Oleme jõudnud niikaugele, et samas kui Eesti Riigikogu tegevus on suunatud Eesti Vabariigi lõplikule ja pöördumatule likvideerimisele, kaitsevad iirlased oma iseseisvustahtega ka eestlaste huve, seda, mis meie omariiklusest on veel alles jäänud.

Saagu Iirimaa, Eesti ja kõik Euroopa Liidu liikmesriigid täielikult vabaks kõikidest alistajatest!

Eesti Iseseisvuspartei vanematekogu

14. juunil 2008.a.

1,087 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>