EIP Suurkogu avaldus 07.04.2007

Tõdeme, et meie valimissõnum osutus täies ulatuses otstarbetuks. Eesti Iseseisvuspartei ei tunnista toimunut oma valimiskaotuseks, sest riigikoguparteid – välisriikide käsilasparteid – on teinud ausale ja tõde kuulutavale parteile valimisedu saavutamise füüsiliselt võimatuks. Koos eesti meediaga – välisriikide ja väliskapitali hääletorudega – on eesti rahvas zombistatud, tehtud võimetuks reaalsust nägema.

Tõdeme, et valimistel kaotas vaid eesti rahvas, keeldudes kategooriliselt faktidele otsa vaatamast, nägemaks, et inimvihkajalike reeturparteide väited, nagu Eesti majandus kasvaks, on suurim vale, mis Eesti territooriumil riiklikul tasandil iial korda saadetud. Ja kõik see lõpeb Eesti territooriumi pöördumatu ülevõtmisega majandusliku ülesostmise kaudu, ühiselt nii EL kui Venemaa poolt, piirideta Euroopa ehk Eurussia impeeriumi loomise kaudu. Eesti rahvas kaotab oma kodumaa, muutub riiklusvõimetuks pärismaalaseks. Loo eriline markantsus seisneb selles, et kõik see lavastatakse eesti rahva enesetapuks – aga miks te laenasite, me ju hoiatasime! Riigikoguparteide riiklikud valed on teadusliku täpsusega suunatud Eesti riigi ja rahva pöördumatule hävitamisele.

EIP nägi surmavaenlaste salaplaanid läbi, pidevalt kaheksa aasta jooksul me teavitasime, pakkusime alternatiivi, lasime selle kohustusliku „ühe paugu“, markeerimaks, et vastupanu oli olemas. Tulevaste põlvede ajaloolased tunnustavad meid.

Vastu võetud EIP Suurkogul 7. aprillil 2007

1,049 total views, 1 views today

Print Friendly

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>